Concurs

Al novembre de 2010, l’Associació dels Fonts de Xixona organitza un concurs per als xiquets de Xixona i el voltant, relacionat amb una de les nostres fonts, la de l’Almarx de Mora. Durant el mes d’octubre, els xiquets participants fins a 16 anys hauran de construir vaixells d’una longitud màxima d’1 metre amb materials reciclables. El diumenge 7 de novembre a les 10:00 del matí presentaran els seus vaixells en la bassa de la font d´Almarx de Mora. El nostre jurat atorgarà un premi al millor vaixell que flota.

Per a este concurs ens agradaria treballar junt amb les escoles de Xixona. Per a això els hem demanat que dediquen un temps a medi ambient i aigua, i animant-los que els alumnes participen en el concurs amb les seues creacions. Poden participar també persones i grups dels municipis veïns de Xixona.

La font d´Almarx de Mora la podem trobar al costat dret de la carretera d’Alacant cap a Alcoi (N-340), abans de pujar a la Carrasqueta (nord) i prop de la rotonda de la carretera a La torre de les maçanes (CV-780). A l’esquerra de la rotonda (oest) es troba la Venda de Sant Antoni i l’ermita, on es poden aparcar els cotxes per a anar caminant a la finca. Haurem de creuar la rotonda i caminar cap a la font per la senda (este). Podem trobar més informació sobre la font i la seua ubicació en esta pàgina: http://goo.gl/ZRU0 o trucar a 617 21 96 46. Es pot descarregar el cartell aquí: (PDF) (JPG)

Pots deixar una resposta, o rastrejar des del teu propi lloc.

Deixa una resposta

Ha d´estar connectat per enviar un comentari.