La ruta de la Tia Rogèlia

En el matí del diumenge 28 d’agost, a les 9 del matí, presentarem una nova ruta de senderisme al llarg d’unes quantes fonts naturals a Xixona: ‘La ruta de la Tia Rogèlia’, en referència a la casa més llunyana a la ruta. Tant per a caminar com per a córrer, és una ruta fàcil de 7 quilòmetres per camins asfalts i sense grans diferències d’altures. Naturalment, la trajectòria d’esta ruta estarà disponible en la nostra pàgina web, per la qual cosa sempre es pot caminar o córrer per la ruta en el seu propi temps ja el seu propi ritme.

La ruta discorre per: El Castell de Xixona, La Font de les Vinyetes, La Font d´Els Bassons, La Font de Alecua, La Font de Petxina, La Casa de la Tia Rogèlia, La Bassa Redona de la Volta, L’ Altet, El Sotet, L’ Ermita de Sant Antoni, El Cabeç de Cantallobos y La Bassa de Don Vicente.

El diumenge 28 d’agost a les 9:00 comencem a caminar des de la Plaça, a través del nucli antic i el castell, fins més enllà de la Font dels Bassons (1 Km). Després caminarem sense presses fins a la Bassa del Don Vicente en el Barri d´Almarx (5 Km). Finalment seguirem tranquil•lament caminant de volta a la Plaça (1 Km). A les 10:30 estem de volta en la plaça. Tot el món és benvingut de participar al seu propi risc i responsabilitat.

Pots deixar una resposta, o rastrejar des del teu propi lloc.

Deixa una resposta

Ha d´estar connectat per enviar un comentari.