Font del mes de Febrer de 2011: excursió

Benvolguts amics de Les Fonts de Xixona, ens agradaria invitar-vos tots a acompanyar-nos el diumenge 13 de febrer a l’excursió de la nostra primera “Font del Mes” en 2011. Organitzem una caminada a les fonts de l’Albalat, una finca molt bonica situada, com un oasi, en la vora del Riu de la Torre, prop de la depuradora.

Eixirem a les 09:00 del matí des de la Plaça (davant de l’Ajuntament). En el camí cap a l’Albalat passarem per la Font de Moratell, la Font de Blancanieves i la Font de Carranxo. Una de les fonts de l’Albalat està completament coberta de canyes pel que volem demanar-vos que ens ajudeu a eliminar part d’estes canyes, de manera que l’accés a l’alcavor de la font es torne més accessible. Amb 5 persones, este treball duraria aproximadament una horeta. Encara que hauran allí algunes ferramentes, seria útil portar una serra de mà i guants.

Esmorzarem en el prat, enfront de la font, a les 11:00 h. Al voltant de les 14:00 h. estarem de volta en el poble. La caminada és d’uns 11 km entre anada i tornada. Els xiquets poden vindre acompanyats per un dels seus pares. Els gossos no són un problema, mentres romanguen lligats. En cas de pluja, l’esdeveniment serà cancel·lat.

Font de l’Albalat No1
Font de l’Albalat No2

Pots deixar una resposta, o rastrejar des del teu propi lloc.

Deixa una resposta

Ha d´estar connectat per enviar un comentari.